Kast Sloophout
Kast oude deuren & sloophoutKast sloophout laden en oude deurenKast Gebruikt Steigerhout en StaalKast Sloophout Staal en oude ramenKast sloophout met oude deuren en luikenSerie sloophouten kastenKast oude ramen en sloophoutKast sloopout en oude deuren oude kraaldelenVT wonen bordenkastKast oude ramen en klepKast met ramen sloophouten deurenKast oude paneeldeurenKast oude deuren met laden en staalSloophouten kast met oude franse deurenSloophouten kast met een mini loftdeurSloophouten kast met een mini loftdeurSloophouten kast met een mini loftdeur
Sloophouten kast

Opmerkingen:

Al jaar en dag vervaardigd Schijf Restoric BV Sloophouten kasten geheel naar wens op maat en indeling.

Hierbij word er gebruikt gemaakt van o.a. sloophout, gebruikt steigerhout, oude ramen, oude deuren en staal.

Maar ook materialen als nieuw eiken, nieuw douglas, nieuw grenen en plaatmaterialen etc. etc. behoren tot de mogelijkheid.

In onze 3000 m2 grote winkel bieden wij de mogelijkheid zelf de materialen voor uw gewenste kast te bepalen waardoor iedereen

een unieke sloophouten kast kan samenstellen. We nemen graag de tijd om samen met u de wensen te bespreken en mogelijke materialen te bekijken.

Door jarenlange ervaring in interieurbouw en standbouw zijn de mogelijkheden oneindig.

Zie ook de rest van onze website voor overige meubels en oude en nieuwe bouwmaterialen.

We vernemen graag uw wensen om een gepaste offerte uit te kunnen brengen. Hiervoor kunt u o.a. gebruik maken van het reactieformulier.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel met ca. 1000 m2 showroom, de koffie staat altijd klaar!!!!

Afmetingen:
Geheel naar wens op maat
Herkomst:
Uit eigen werkplaats
Materiaal:
Sloophout, Gebruikt Steigerhout Staal, Glas, Metaal

Interesse?

Share/Save