Loftdeuren - Houten schuifdeuren - Stalen Schuifdeuren

Vintage schuifdeuren / loftdeuren in velen soorten en geheel naar wens op maat. Naast het toepassen van bestaande gebruikte (sloop) deuren vervaardigen wij ook schuifdeuren / loftdeuren geheel naar wens en materiaalkeuze op maat. Hierbij kunt u qua materiaalkeuze denken aan:

-Gebruikt Steigerhout, Sloophout, Nieuw of Verouderd Rustiek Eiken etc. etc.

Zeker in combinatie met staal geeft dit een erg industrieële en vintage touch aan uw inrichting. Daarnaast is ook een compleet stalen schuifdeur / loftdeur geen enkel probleem welke wij binnen 4 weken kunnen leveren. Uiteraard word er in combinatie met glas vanuit veiligheidsoverwegingen alleen met gelaagd glas gewerkt en worden de glaspanelen aangebracht met stalen glaslatten. We vernemen graag uw wensen omtrent een schuifdeur / loftdeur. In onze showroom hebben we meerdere voorbeeld modellen hangen.

Daarnaast leveren we ook alle schuifdeur systemen met toebehoren waarbij de meest gangbare maten voorradig zijn.

En natuurlijk mooie robuuste maar ook fijne schuifdeur grepen of kommen.

U bent van harte welkom!!!!

Oud hout / glas in lood schuifdeur
Deze deur is geheel op maat gemaakt. De ramen komen uit een oude paneeldeur en het hout is afkomstig van een oude boerderij. Wij kunnen ook jouw deur geheel naar wens maken.  
Stalen loftdeur
Deze deur kan geheel op maat worden gemaakt. Maar kan ook in andere uitvoeringen gemaakt worden. Bij belangstelling kunt u ons altijd mailen.
Stalen komgreep
Deze stalen komgreep wordt bij ons standaard op onze loft-/schuifdeuren geplaatst. We hebben deze is 2 afmetingen 16,5 cm en 20.5 cm. Prijs 16.5cm € 15.95 en 20.5 cm € 23.95.
Stalen greep voor loftdeur
Deze onbehandelde greep is uitermate geschikt voor (loft-/schuifdeuren ). We hebben deze in 2 maten, 30 en 20 cm. Prijs 30 cm. € 19.95 en 20 cm € 15.95
SCHUIFDEURSYSTEEM – TUSSENRAIL 45cm / 90cm.
Voor verlenging van dit schuifdeursysteem kunt u gebruik maken van tussenrails. Deze rail is verkrijgbaar in een lengte van 45 cm.  of 90 cm in diverse uitvoeingrn.Daarnaast kunt u de bijbehorende accessoires als een set van twee hangrollen en een set geleide- en afstandhouders apart bijbestellen. Op deze manier kunt u het schuifdeursysteem bijvoorbeeld ook gebruiken voor dubbele deuren. Dit product wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.
VERSTELBARE DEURGELEIDER TBV ONDERZIJDE SCHUIFDEUR ZWART
Om voor een goede geleiding van een schuifdeur te zorgen, kunt u gebruik maken van een deurgeleider. Deze zwarte deurgeleider monteert u aan de onderzijde van de schuifdeur en is verstelbaar. Deze geleider wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.
SET VAN 5 PLAFONDBEUGELS TBV SCHUIFDEURSYSTEEM MAT ZWART
Voor montage van een schuifdeursysteem aan het plafond biedt Intersteel plafondbeugels. Deze zwarte beugels hebben een zwarte poedercoating en zijn speciaal bedoeld voor montage aan het plafond. Ze worden per set van vijf geleverd en hebben een maximum draaggewicht van 60 kilo (deur inclusief schuifdeursysteem). Deze set is inclusief bevestigingsmateriaal en exclusief pluggen. Het type plug is afhankelijk van de plafondconstructie.
SLUITVERTRAGER / SOFTCLOSE div. uitvoeringen
Voor een soepele geleiding van de schuifdeur en om beschadigingen te voorkomen, biedt Intersteel ook een sluitvertrager of softcloser aan. Deze mat zwarte sluitvertrager is zowel aan de linker- als de rechterkant van de deur toe te passen. Deze sluitvertrager wordt gemonteerd op de muur en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.
SCHUIFDEURSYSTEEM BASIC TOP MAT ZWART
Dit stalen schuifdeursysteem heeft een mat zwarte poedercoating en wordt op de bovenkant van de deur gemonteerd. Dit systeem heeft een maximum draagkracht van 100 kg en is eenvoudig te monteren. Intersteel heeft een basis schuifdeursysteem dat uit twee stalen rails van 100 cm bestaat. Daarnaast bestaat deze set uit twee rechte hangrollen met een lengte van 13 cm.
SCHUIFDEURSYSTEEM MODERN TOP RVS GEBORSTELD
Dit roestvast stalen schuifdeursysteem heeft een geborstelde finish en wordt op de bovenkant van de deur gemonteerd. Dit systeem heeft een maximum draagkracht van 100 kg en is eenvoudig te monteren. Intersteel heeft een basis schuifdeursysteem dat uit twee roestvast stalen rails van 100 cm bestaat. Daarnaast bestaat deze set uit twee hangrollen met open wiel en een lengte van 15,5 cm.
SCHUIFDEURSYSTEEM MODERN RVS GEBORSTELD
Dit roestvast stalen schuifdeursysteem heeft een geborstelde finish. Dit systeem heeft een maximum draagkracht van 100 kg en is eenvoudig te monteren. Intersteel heeft een basis schuifdeursysteem dat uit twee roestvast stalen rails van 100 cm bestaat. Daarnaast bestaat deze set uit twee hangrollen met open wiel en een lengte van 25,5 cm.
SCHUIFDEURSYSTEEM BASIC RVS GEBORSTELD
Dit roestvast stalen schuifdeursysteem heeft een geborstelde finish. Dit systeem heeft een maximum draagkracht van 100 kg en is eenvoudig te monteren. Intersteel heeft een basis schuifdeursysteem dat uit twee roestvast stalen rails van 100 cm bestaat. Daarnaast bestaat deze set uit twee rechte hangrollen met een lengte van 29 cm.
SCHUIFDEURSYSTEEM BASIC MAT ZWART
Dit stalen schuifdeursysteem heeft een mat zwarte poedercoating. Dit systeem heeft een maximum draagkracht van 100 kg en is eenvoudig te monteren. Intersteel heeft een basis schuifdeursysteem dat uit twee stalen rails van 100 cm bestaat. Daarnaast bestaat deze set uit twee rechte hangrollen met een lengte van 29 cm. Om voor een goede geleiding van de schuifdeur te zorgen, worden er stalen deurstoppers, afstandhouders en een vloergeleider meegeleverd.
SCHUIFDEURSYSTEEM MODERN TOP MAT ZWART
Dit stalen schuifdeursysteem heeft een mat zwarte poedercoating en wordt op de bovenkant van de deur gemonteerd. Dit systeem heeft een maximum draagkracht van 100 kg en is eenvoudig te monteren. Intersteel heeft een basis schuifdeursysteem dat uit twee stalen rails van 100 cm bestaat. Daarnaast bestaat deze set uit twee hangrollen met open wiel en een lengte van 15,5 cm.
SCHUIFDEURSYSTEEM MODERN MAT ZWART
Dit stalen schuifdeursysteem heeft een mat zwarte poedercoating. Dit systeem heeft een maximum draagkracht van 100 kg en is eenvoudig te monteren. Intersteel heeft een basis schuifdeursysteem dat uit twee stalen rails van 100 cm bestaat. Daarnaast bestaat deze set uit twee hangrollen met open wiel en een lengte van 25,5 cm.
Steigerhouten schuifdeur ( Z vorm )
Deze deur is door onze klant samengesteld. Steigerhout blijft tijdloos en kan op verschillende wijze gebruik worden. Deze deur is van gebruik steigerhout en voorzien van een Z. De prijs van uw deur is afhankelijk van de houtsoort, behandeling , afmetigen en keuze van het railsysteem.
Steigerhouten deur ( pijlvorm )
Deze steigerhouten deur is op maat gemaakt voor een van onze klanten. Geheel naar eigen inzicht samengesteld. De prijs van uw deur is afhankelijk van de houtsoort, behandeling , afmetigen en keuze van het railsysteem. Kom langs om je unieke deur samen te stellen.  
Railsysteem spaakwielen
Dit stalen schuifdeursysteem heeft een mat zwarte poedercoating. Dit systeem heeft een maximum draagkracht van 100 kg en is eenvoudig te monteren. Intersteel heeft een basis schuifdeursysteem dat uit twee stalen rails van 100 cm bestaat. Daarnaast bestaat deze set uit twee hangrollen met spaakwiel en een lengte van 34 cm. Om voor een goede geleiding van de schuifdeur te zorgen, worden er stalen deurstoppers, afstandhouders en een vloergeleider meegeleverd. Deze set wordt aangeboden inclusief bevestigingsmateriaal.
Railsysteem grote wielen bovenop
Dit stalen schuifdeursysteem heeft een mat zwarte poedercoating en wordt op de bovenkant van de deur gemonteerd. Dit systeem heeft een maximum draagkracht van 100 kg en is eenvoudig te monteren. Intersteel heeft een basis schuifdeursysteem dat uit twee stalen rails van 100 cm bestaat. Daarnaast bestaat deze set uit twee hangrollen met spaakwiel en een lengte van 17 cm. Om voor een goede geleiding van de schuifdeur te zorgen, worden er stalen deurstoppers, afstandhouders en een vloergeleider meegeleverd. Deze set wordt aangeboden inclusief bevestigingsmateriaal.
Antieke railsysteem
Dit stalen schuifdeursysteem heeft een antieke finish. Dit systeem heeft een maximum draagkracht van 100 kg en is eenvoudig te monteren. Intersteel heeft een basis schuifdeursysteem dat uit twee stalen rails van 100 cm bestaat. Daarnaast bestaat deze set uit twee rechte hangrollen met een lengte van 29 cm. Om voor een goede geleiding van de schuifdeur te zorgen, worden er stalen deurstoppers, afstandhouders en een vloergeleider meegeleverd. Deze set wordt aangeboden inclusief bevestigingsmateriaal.
Pijlvormige railsysteem
Dit stalen schuifdeursysteem heeft een mat zwarte poedercoating. Dit systeem heeft een maximum draagkracht van 100 kg en is eenvoudig te monteren. Intersteel heeft een basis schuifdeursysteem dat uit twee stalen rails van 100 cm bestaat. Daarnaast bestaat deze set uit twee hangrollen met pijlvorm en een lengte van 29 cm. Om voor een goede geleiding van de schuifdeur te zorgen, worden er stalen deurstoppers, afstandhouders en een vloergeleider meegeleverd.
White wash schuifdeur
Deze schuifdeur is gemaakt van versmalde steigerhouten planken en voorzien van onze meest verkochte railsysteem. Deze deur kunnen we uniek voor jou maken. Geef ons de afmetingen en keuze van het materiaal en wij stellen een prijs op. Kom langs om met ons in gesprek te gaan. Prijs is o.a. afhankelijk van keuze van het hout, de afwerking , behandeling en het railsysteem.
Spiegeldeur met witte lijst
Een spiegeldeur hebben we in verschillende uitvoeringen. Deze spiegeldeur is voorzien van een brede witte omlijsting rondom de spiegel. De hangrollers hebben een moderne uitstraling, maar zijn natuurrlijk aan te passen naar je eigen smaak. Prijs van de deur is o.a. afhankelijk van de keuze van hout, groote van de spiegel en het railsysteem. Kom langs om je eigen deur samen te stellen.  
Schuifdeur van gekleurde latten
Deze schuifdeur is gemaakt van oude vloerdelen en voorzien van diverse kleuren. De deur is door jou persoonlijk samen te stellen. De deur heeft moderen hangrollers, je kunt natuurlijk ook andere rollers uitkiezen. Prijs van de deur is o.a. afhankelijk van afmetingen, keuze hout, behandeling en railsysteem. Kom langs om je eigen unieke deur samen te stellen.
Witte schuifdeur met klassieke railsysteem
Deze deur is gemaakt van douglas planken en overgeschilderd met dekkende RAL 9010. Het railsysteem heeft klassieke rollers, deze is natuurlijk aan te passen naar je eigen wens. Prijs van de deur is o.a. afhankelijk van de afmetingen, houtkeuze en behandeling.
Originele Paneeldeur met Antieke railsysteem
Deze schuifdeur is gemaakt van een originele paneeldeur. Zo kan je elke deur gebruiken om deze als schuifdeur te gebruiken. We kunnen elke deur op maat maken ( max. 10cm breder en hoger t.o.v. de orginele deur ) De deur is nu afgewerkt met een antieke ( roestige )  railsysteem, maar je kan deze natuurlijk aanpassen naar je eigen voorkeur. Kom langs om je deur samen te stellen. Prijs is afhankelijk van de keuze voor deur en railsysteem.  
LOFTDEUR INSPIRATIE!!!
LOFTDEUR INSPIRATIE GEEFT U EEN OVERZICHT VAN DE DIVERSE MOGELIJKHEDEN DIE ER ZIJN DOOR HET COMBINEREN VAN VERSCHILLLENDE MATERIALEN EN UITVOERINGEN. WIJ VERVAARDIGEN ALLE LOFTDEUREN / SCHUIFDEUREN NAAR WENS OP MAAT, AFWERKING, INDELING EN MATERIAALKEUZE. DAARNAAST ZIJN WE IN HET BEZIT VAN CA. 6000 GEBRUIKTE OUDE (PANEEL) DEUREN WELKE TEVENS ZEER GOED KUNNEN WORDEN TOEGEPAST ALS LOFTDEUR / SCHUIFDEUR. HIERBIJ HEBBEN WE DAGELIJKS NIEUW AANVOER.
Loftdeur massief eiken boomstamdelen
Loftdeur massief eiken boomstamdelen Afmeting : 90 x 220 cm Prijs : € 945,00 p/st. *Excl. Schuifdeurbeslag en railsysteem *Met en zonder schors leverbaar   (schors kan op termijn zelf loskomen) *Overige afmetingen op aanvraag *Tegen meerprijs te voorzien van lak of (kleur) olie
Loftdeur massief eiken met rechte kanten
Loftdeur massief eiken met rechte kanten Afmeting : 90 x 220 cm Prijs : € 745,00 p/st. *Excl. Schuifdeur beslag en railsysteem *Tegen meerprijs te voorzien van lak of (kleur)  olie *Overige afmetingen op aanvraag  
Schuifdeur / loftdeur massief eiken met gelaagd glas
Schuifdeur / loftdeur massief eiken met gelaagd glas Afmeting : 90 x 220 cm Prijs        : € 925,00 p/st. Ook in andere maten en modellen te vervaardigen dan prijs op aanvraag *Tegen meerprijs te lakken of (kleur) oliën *Excl. railsysteem en beslag  
Loftdeur zwart stalen u frame met oud eiken parket
Loftdeur zwart stalen u frame met oud eiken parket Horizontaal alsmede verticaal mogelijk of beide zijden anders. Prijs basis 90x220 cm : € 925,00 p/st. Prijs basis > 90 t/m 120 x 220 cm : € 1025,00 p/st. Meerprijs stalen frame zwart : € 50,00 p/st. Optioneel blank mat te lakken of oliën € 150,00 p/st. *Excl. railsysteem en schuifdeurgrepen en kommen      
Loftdeur zwart stalen u frame met barnwood
Loftdeur zwart stalen frame met barnwood Horizontaal alsmede verticaal uit te voeren of beide zijden anders. In elke gewenste maat te maken. Handgreep van een oud stuk trapleuning. Prijs basis 90x220 cm : € 970,00 p/st. Prijs basis > 90 t/m 120 x 220 cm : € 1070,00 p/st. Meerprijs stalen frame zwart : € 50,00 p/st. Optioneel blank mat te lakken of oliën € 150,00 p/st. *Excl. railsysteem en schuifdeurgrepen en kommen        
Loftdeur zwart stalen frame puntmodel
Loftdeur zwart stalen frame puntmodel Afmeting : 90 x 220 cm Afwerking : mat zwart tevens in andere RAL kleuren te maken Details     : Achterzijde horizontale planken                   Stalen frame in zowel hoekprofiel alsmede U profiel leverbaar                   Pijlmodel tevens naar de andere kant mogelijk Prijs        : € 1045,00 p/st. *Meerprijs stalen deurframe zwart : € 75,00 p/st. *Excl. railsysteem en deurgrepen / kommen
Loftdeur / schuifdeur stalen frame ingelegd met een zwart houten kader voorzien van gelaagd glas
Loftdeur / schuifdeur stalen frame ingelegd met een zwart houten kader voorzien van 3 panelen gelaagd glas Afmeting : 90 x 220 cm Prijs         : € 865,00 p/st. Meerprijs stalen frame zwart : € 50,00 p/st. -Excl. Schuifdeur railsysteem -Excl. Schuifdeurkommen of grepen -Overige afmetingen op aanvraag
Loftdeur stalen frame ingelegd met eiken vloerhout
Loftdeur stalen frame ingelegd met eiken vloerhout. Ruggelings verlijmd dus beide zijden de zelfde uitstraling! Afmeting : 90 x 220 cm Type vloerhout : Jewell Diamond Prijs : € 820,00 p/st. Stalen frame zwart : € 80,00 p/st. Ook verticaal mogelijk. *Excl. Railsysteem en beslag *Overige maten op aanvraag
Loftdeur stalen frame en sloophout
Loftdeur stalen frame ingelegd met sloophout. Prijs basis de maat 90 x 220 cm : € 660,00 p/st. Prijs basis de maat >90 tot 120 x 220 cm : € 720,00 p/st.  Meerprijs blank mat lakken of oliën : € 150,00 p/st. Meerprijs stalen frame zwart : € 50,00 p/st. *Excl. Railsysteem en schuifdeurkommen of grepen
Loftdeur massief eiken met blank stalen frame en oud glas in lood
Loftdeur massief eiken met blank stalen frame en oud glas in lood Afmeting : 90 x 220 cm Prijs         : € 945,00 p/st. Meerprijs stalen frame zwart : € 50,00 p/st. Meerprijs blank lakken : € 150,00 p/st. *Excl. Railsysteem *Excl. grepen en of kommen
Loftdeur Schuifdeur Punt model eiken naturel geolied
Loftdeur Schuifdeur Punt model van naturel geolied eiken  Afmeting : 90 x 220 cm Prijs : € 1045,00 p/st. Achterzijde horizontale planken *Ook te maken met andere varianten eiken *Excl. Railsysteem of grepen / kommen *Overige afmetingen en hout varianten op aanvraag
Schuifdeur loftdeur eiken staal
Superluxe schuifdeuren van eikenhout met stalen omlijsting! Een industriele loftdeur met een extreem chique uitstraling. De deuren worden gemaakt van geschaafd massief eiken en gemonteerd in een stalen frame. We maken deze deuren op maat zodat er voor iedereen een passende deur is. Prijsvoorbeeld: 220 x 90 cm - € 875,00 p/st. Model met glas op aanvraag. *Excl. Railsysteem *Meerprijs staal zwart € 50,00 per deur
Loftdeur Schuifdeur Douglas met mat glas en stalen frame
Loftdeur Schuifdeur Douglas met mat glas en stalen frame Ideaal als kastdeur, tussendeur naar de hal of deur als trapopgang! Prijs basis de afmeting : 90 x 220 cm € 695,00 p/st. Meerprijs dekkend wit of een andere RAL kleur € 150,00 p/st. Meerprijs stalen frame zwart € 50,00 p/st. *Prijzen Incl. Btw *Overige maten op aanvraag *Excl. Railsysteem en handgrepen of kommen  
Eiken schuifdeur loftdeur "barn model"
Gave schuifdeur loftdeur van massief eikenhout.  Het originele Barn model met dubbele dikke omlijsting en dwarsklamp.  Maat afgebeelde schuifdeur : 90x220 Prijs € 875,00 p/st. *Excl. Railsysteem *Excl. Schuifdeur kommen / grepen *De deur op foto 1, 5 en 6 is mat blank gelakt.  Dit kunnen we tegen meeprijs voor uw verzorgen.    
Loftdeur Schuifdeur spiegel met stalen frame
Loftdeur Schuifdeur stalen frame met spiegel  Voorzijde geheel spiegelglas achterzijde blank plaatmateriaal Prijs basis de afmeting 90 x 220 cm € 725,00 p/st. Overige afmetingen op aanvraag. Meerprijs stalen frame zwart € 50,00 p/st. Excl. Railsysteem .
Loftdeur Schuifdeur staal met 4 panelen gelaagd glas
Loftdeur Schuifdeur staal met 4 panelen gelaagd glas Prijsvoorbeeld afgebeelde schuifdeur basis 90 x 220 cm : € 1595,00 p/st. Incl. 1 railsysteem basis 2 m1 (wielen bovenop reeds voorgemonteerd) + één aangelaste greep per deur Meerprijs staal zwart € 200,00 per deur Overige maten op aanvraag.
Zwart stalen loftdeur met 3 panelen glas en een kickplaat
Zwart stalen loftdeur met 3 panelen glas en een kickplaat Prijsvoorbeeld afgebeelde schuifdeur foto basis 90 x 220 cm : € 1695,00 p/st. Glas ingezet met stalen glaslatten Meerprijs staal zwart € 200,00 per deur Incl. aangelaste greep Incl. 1 railsysteem basis 2 m1 (wielen bovenop) per deur.
Buitenloftdeur zwart stalen frame ingelegd met Douglas
Buitenloftdeur zwart stalen frame ingelegd met Douglas Prijs € 670,00 p/st. basis de afmeting 90 x 220 cm *Overige maten op aanvraag *Excl. Railsysteem *Excl. Schuifdeurkommen / grepen *Geen garantie op werken / kromtrekken
Loftdeur Contra-Z dekkend wit
Loftdeur Contra-Z dekkend wit Prijs basis de afmeting 90 x 220 cm : € 725,00 p/st. In elke gewenste RAL kleur te maken. Andere modellen en afmetingen op aanvraag. *Prijs Excl. railsysteem, schuifdeurkommen en of grepen
Dubbele Schuifdeur Zwart stalen frame ingelegd met eiken vloerhout
Dubbele Schuifdeur Zwart stalen frame ingelegd met eiken vloerhout type Victoria Steel.   Hierbij is er keuze uit circa 15 soorten eiken vloerhout. Deze deuren bevinden zich voor de trap(rechts) en de trapkast(links). Hierbij is er een Henderson railsysteem toegepast waarna afgewerkt met een koof / sierlijst. Tevens toepasbaar voor het loftdeur railsysteem welke we ook leveren(zie foto 3). Prijs op aanvraag.  
Loftdeur zwart stalen frame ingelegd met hout dekkend zwart
Loftdeur zwart stalen frame ingelegd met hout dekkend zwart Prijs : € 735,00 p/st. basis de afmeting 90 x 220 cm Railsysteem 2 m1 € 185,00 p/st.(wanneer gewenst wielen reeds gratis voorgemonteerd) Overige maten op aanvraag Tevens in andere kleuren leverbaar Excl. Schuifdeurkommen en of grepen  
Schuifdeur loftdeur gebruikt Steigerhout Staal en oud Glas in Lood
Schuifdeur loftdeur gebruikt Steigerhout Staal en oud Glas in Lood Richtprijs basis model foto 1 t/m 4 :  circa 90 x 220 cm € 895,00 p/st. Meerprijs blank stalen frame mat zwart : € 50,00 p/st. *Excl. railsysteem en beslag Geheel naar wens op maat. Prijs op aanvraag omdat deze mede word bepaald door het door uw zelf uitgezochte glas in lood paneel. We hebben een aanzienlijke hoeveelheid glas in lood ramen ook zeer speciale items en series de zelfde.
Loftdeur TV-Kast gebruikt steigerhout
Loftdeur TV-Kast gebruikt steigerhout Afmeting : afgebeelde kast 270 cm breed en 220 cm                  hoog                  bestaande uit 3 elementen i.v.m. vervoer Prijs        : € 3500,00 basis bovenstaande maten                  Incl. railsysteem en 2 loftdeuren met stalen frame ingelegd met gebruikt steigerhout                  Incl. 2 deurgrepen Tegen meerprijs af te werken met lak, olie, (kleur) beits of dekkend te schilderen. Tevens te maken van andere soorten nieuw of oud hout.
Loftdeur met kastfunctie
Loftdeur met kastfunctie Materiaal : Blank vuren, wanneer gewenst ook te maken van andere houtsoorten. Ook gaaf als ensuite waarbij 2 naast elkaar één grote kast vormen! Afmeting : 90 cm breed, 220 cm breed (inclusief kroonlijst) en 28 cm diep Prijs         : Basis bovenstaande afmetingen € 695,00 p/st. *Excl. Railsysteem Naar wens af te werken met lak, (kleur) beits, olie of dekkend geschilderd
Loftdeur Schuifdeur Gebruikt Steigerhout Grote Z
Loftdeur Schuifdeur Gebruikt Steigerhout Grote Z Afmeting 90 x 220 cm Prijs basis bovenstaande maat : € 265,00 p/st. Meerprijs dekkend geschilderd of blank gelakt : € 200,00 p/st. *Excl. Railsysteem *Excl. Schuifdeurkommen of grepen *Ondanks zeer zorgvuldige werkwijze en materiaalkeuze kunnen wij bij het toepassen van gebruikt  steigerhout geen garantie geven op mogelijk werken
Loftdeur Schuifdeur Barnmodel Doorgeschuurd
Loftdeur Schuifdeur Barnmodel Doorgeschuurd Prijs basis de afmeting 90 x 220 cm : € 485,00 p/st. Overige maten op aanvraag. *Excl. Railsysteem *Excl. Shuifdeurkommen of grepen *Excl. de extra achterplank *Ondanks zeer zorgvuldige werkwijze en materiaalkeuze kunnen wij bij het toepassen van gebruikt  steigerhout geen garantie geven op mogelijk werken
Brede loftdeur schuifdeur stalen frame ingelegd met eiken vloerhout
Hele brede loftdeur stalen frame met eiken vloerhout Afmeting : 180 x 220 cm Prijs : basis bovenstaande afmeting € 1195,00 p/st. Meerprijs stalen frame zwart : € 75,00 p/st. Er is keuze uit ca. 15 verschillende soorten vloerhout. Excl. Railsysteem Excl. Schuifdeurkommen of grepen
Schuifdeur loftdeur steigerhout "barn model"
Steigerhouten schuifdeur  loftdeur met dwarsklampen! We maken deze deuren op maat zodat iedereen een passende deur kan bestellen! Prijsvoorbeeld: 220 x 90 cm - € 235,00 *Excl. Railsysteem *Ondanks zeer zorgvuldige werkwijze en materiaalkeuze kunnen wij bij het toepassen van gebruikt  steigerhout geen garantie geven op mogelijk werken
Mini loftdeur schuifdeur Railsysteem
Mini loftdeur / schuifdeur Railsysteem Lengte : 2 m1 Prijs     : 1 rail met 1 set  wielen € 110,00 p/st. Prijs     : 1 rail met 2 sets wielen € 140,00 p/st.  
Kast sloophout / gebruikt steigerhout met mini loftdeur systeem
Kast sloophout / gebruikt steigerhout met mini loftdeur systeem Maat afgebeelde kast : 100 cm breed, 40 cm diep en 92 cm hoog Prijs : € 555,00 ( Incl. railsysteem & Excl. greep) In elke gewenst afmeting te maken waarbij u zelf de materialen en afwerking bepaald. Hiervoor vernemen we graag uw wensen. Dit kan o.a. door het invullen van het reactieformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen of langskomen. Tevens verkopen we de railsystemen los. Lengte 2 m1 met 1 setje  wielen € 110,00 p/st.
Loftdeur Schuifdeur van tuinhout voor buiten
Loftdeur Schuifdeur van tuinhout voor buiten Te maken in diverse modellen en afmetingen Prijs afgebeelde deur basis de maat 90 x 220 : € 345,00 p/st. Tegen meerprijs in ca. 10 verschillende kleuren te beitsen Meerprijs Beitsen : € 150,00 p/st. Tevens verkopen we de zwart gepoedercoate railsystemen. *Prijs Excl. Railsysteem en schuifdeurkommen / grepen      
Brede loftdeur schuifdeur met Stalen Frame en Eiken vloerhout
Brede loftdeur Schuifdeur met stalen Frame en Eiken vloerhout Geheel naar wens op maat waarbij er keuze is uit  ca.15 verschillende soorten Eiken Vloerhout. Zie o.a. fot 4 & 5 Afgebeelde deur is ingelegd met type "Kentucky Colorado City" Prijs basis de maat 150 x 220 cm € 1195,00 p/st. Deur foto 3 is maar liefst 180 cm breed en bevat vloerhout type "Kentucky Denver" Prijs op aanvraag. Meerprijs stalen frame zwart net als railsysteem € 50,00 p/st.
Loftdeur Schuifdeur Staal met roeden en gelaagd glas
Stoere industriele stalen loftdeur / schuifdeur. We maken deze loftdeurendeuren naar wens en op maat! Dit betekend dat zowel de indeling alsmede de afmeting te bepalen zijn. De schuifdeur kan vol glas geleverd worden maar ook met bijvoorbeeld een aantal dichte stalen panelen. Het glas dat we toepassen is gelaagd wat is ingezet met in vestek gezaagde glaslatten. Dus niet met stopverf. Tegen meerprijs uit te voeren in mat glas. Prijsvoorbeeld afgebeelde schuifdeur (foto 1 en 2) basis 90 x 220 cm : € 1695,00 p/st.
Loftdeur Schuifdeur Eiken Vloerhout met Stalen Frame
Loftdeur Schuifdeur Eiken Vloerhout met Stalen Frame Type Eiken Vloerhout : Kentucky Denver Afmeting : 90x220 cm Prijs : € 820,00 p/st. Breder als 90 tot 120 cm x 220 cm Prijs : € 895,00 p/st. Meerprijs staal zwart € 50,00 per deur *Excl. Railsysteem *Overige maten op aanvraag *Er is keuze uit ca. 20 verschillende Eiken Lamel Vloeren
Loftdeur / Schuifdeur Massief Eiken Boomstamdelen
Loftdeur / Schuifdeur Massief Eiken Boomstamdelen Prijs € 695,00 p/st. (basis de maat 90 x 220 cm) Wanneer gewenst tegen meerprijs te lakken of oliën. Overige afmetingen op aanvraag. *Excl. Railsysteem en beslag *Ondanks zeer zorgvuldige werkwijze en materiaalkeuze kunnen wij  geen garantie geven op mogelijk werken  
Ensuite Loftdeur Schuifdeur Gebruikt Steigerhout Dubbele Contra Z
Ensuite Loftdeur Schuifdeur Gebruikt Steigerhout Dubbele Contra  Z Mooie oude barndeur uitstraling. Prijs: € 295,00  p/deur ( basis 90 x 220 cm ) Overige maten op aanvraag Meerprijs Beitsen : € 150,00 p/deur Meerprijs Dekkend geschilderd in elke gewenste RAL Kleur : € 200,00 p/deur (foto 4) Tevens uit te voeren in andere houtsoorten. *Prijzen Excl. Railsysteem en Beslag
Kastdeurtjes Railsysteem
Kastdeurtjes Railsysteem Lengte 2 m1 Prijs     : 1 rail met 1 set  wielen € 110,00 p/st. Prijs     : 1 rail met 2 sets wielen € 140,00 p/st. Tevens kunnen wij naar wens op maat een meubel vervaardigen waarbij we dit systeem integreren. We vernemen graag uw wensen. Prijs op aanvraag.
Loftdeur Beslag (Hang en Sluit)
Diverse soorten kommen, grepen en overig beslag t.b.v. onze op maat gemaakte loftdeuren. Prijzen vanaf € 7,50 p/st. Wisselende soorten en voorraad
Loftdeur Schuifdeur met Zwart met Stalen Frame Dekkend Wit
Loftdeur Schuifdeur met Zwart met Stalen Frame Dekkend Wit Prijs basis 90 x 220 cm € 845,00 p/st. Overige maten op aanvraag. Excl. Railsysteem en Schuifdeurkom Prijzen Incl. Btw  
Loftdeur Schuifdeur Sloophout
Loftdeuren Schuifdeuren Sloophout Prijs basis 90 x 220 cm € 395,00 p/st. Prijs basis 90 x 220 cm dekkend geschilderd € 595,00 p/st. Excl. Railsysteem en Schuifdeurkom
Schuifdeur Loftdeur Blank Grenen en Staal
Strakke Houten Schuifdeur met stalen frame en blank grenen Prijs basis 90 x 220 cm € 595,00 p/st. Prijs basis 90 x 220 cm dekkend geschilderd € 795,00 p/st. Excl. Railsysteem en Schuifdeurkom Meerprijs staal zwart € 50,00 per deur
Loftdeur Schuifdeur Grote Z
Loftdeur Schuifdeur Grote Z van Gedroogd Douglas Afmeting : 90 x 220 cm Prijs        : € 495,00 p/st. Overige afmetingen op aanvraag. Deze deur is zeer goed dekkend te schilderen. Meerprijs Dekkend Geschilderd in elke gewenste RAL kleur € 200,00 per deur (2 keer gronden en aflakken incl. tussentijds schuren) Meerprijs Beitsen in diverse kleuren € 150,00 per deur
Loftdeur / Schuifdeur Sloophout en Stalen Frame
Loftdeur / Schuifdeur Sloophout en Stalen Frame In elke gewenste maat te maken waarbij u zelf het sloophout uit mag zoeken. Prijs basis de maat  90 x 220 cm : € 595,00 p/st. Overige maten op aanvraag. Meerprijs blank stalen frame zwart of blank geprimered : € 50,00 p/st.  Tevens leveren we diverse schuifdeursystemen en toebehoren zoals grepen en kommetjes. *Prijzen Excl. Railsysteem en grepen/kommetjes  
Stalen Loftdeur Schuifdeur Eiken Vloerhout Grand Canyon
Stalen Schuifdeur Loftdeur Staal met Eiken Lamel Type Eiken lamel : Grand Canyon Afmeting : 90x220 cm Prijs : € 820,00 Breder als 90 tot 120 cm x 220 cm Prijs : € 895,00 Meerprijs staal zwart € 50,00 per deur *Excl. Railsysteem *Overige maten op aanvraag *Er is keuze uit ca. 20 verschillende Eiken Lamel Vloeren Zie ook foto 4 als voorbeeld naturel geolied eiken vloerhout
Industrieel stalen schuifdeur loftdeur
Stoere industriele stalen loftdeur / schuifdeur. We maken deze schuifdeuren naar wens en op maat! Dit betekend dat zowel de indeling alsmede de afmeting te bepalen is. De schuifdeur kan vol glas geleverd worden maar ook met bijvoorbeeld 3 dichte stalen panelen. Het glas dat we toepassen is gelaagd. Prijsvoorbeeld afgebeelde schuifdeur basis 90 x 220 cm : € 1500,00 p/st. Incl. 1 railsysteem basis 2 m1 (wielen bovenop) per deur. Meerprijs staal zwart € 150,00 per deur
Steigerhouten schuifdeur loftdeur met dubbele Z wit
Steigerhouten schuifdeur loftdeur met dubbele Z wit Mooie oude barndeur uitstraling. Prijs: € 495,00 ( ca. 220 x 90 cm ) In elke gewenste RAL kleur!! Tevens als ensuite deuren te maken = Foto 3 Prijs op aanvraag of 2 keer de prijs van een enkele deur *Excl. Railsysteem en handgrepen *Ondanks zeer zorgvuldige werkwijze en materiaalkeuze kunnen wij 
Stalen schuifsysteem Wit
Stalen schuifsysteem Wit Hangrollen met gelagerde wielen. Helemaal compleet met vloergeleiding, afstandhouders, deurstoppers, rollen en rails. Schroeven en pluggen t.b.v. hout en beton! 2,0 m1 = € 190,00 2,5 m1 = € 250,00 Tevens met bovenop wielen leverbaar. 2 m1 = € 190,00
Schuifdeur loftdeur Eiken Lamel
Schuifdeur Loftdeur Staal met Eiken Lamel Type Eiken lamel : Victoria Ivory Afmeting : 90x220 cm Prijs : € 820,00 Breder als 90 tot 120 cm x 220 cm Prijs : € 895,00 *Excl. Railsysteem *Overige maten op aanvraag *Er is keuze uit ca. 20 verschillende Eiken Lamel Vloeren *De vloerkeuze kan van invloed zijn op de prijs
Schuifdeur loftdeur met oude eiken wagondelen en staal
Schuifdeur loftdeur met oude eiken wagondelen en staal Afmeting : 90x220 cm Dikte : 5 cm Gewicht ca. 90-100 kg Prijs basis bovenstaande afmeting € 995,00 p/st. Incl. Btw Meerprijs stalen frame zwart net als railsysteem € 50,00 p/st. *Excl. Railsysteem *Exclusief beslag Naar wens op maat te maken, prijs dan op aanvraag.
Budget Schuifdeur Loftdeur met Eiken vloerdelen en staal
Schuifdeur Loftdeur met eiken vloerdelen. Alleen i.c.m. met staal Deze delen zijn zowel horizontaal als verticaal toe te passen. Bij de horizontale variant is het mogelijk de zichtzijde zonder kopnaden te vervaardigen. De niet zichtzijde zal dan wel naden hebben. Bij de verticale variant zullen beide zijden kopnaden hebben. Maat : 90x220 cm Prijs € 635,00 p/st. Maat : breder als 90 tot 120 x220 cm Prijs : € 705,00 p/st.
Schuifdeur U profiel Staal met Sloophout
Nu ook stalen schuifdeuren van U-profiel waardoor elke gewenste houtsoort vanaf de bovenkant in te schuiven is. Zowel verticaal als horizontaal! Maximale dikte hout 30 mm. Prijs afgebeelde stalen schuifdeur basis de maat 90x220 cm € 660,00 Sloophout op basis van ca. € 30,00 p/m2 Meerprijs Stalen frame zwart € 50,00 p/st *Excl. Hout  *Excl. railsysteem *Voorbeeld is voorzien van 2 soorten sloophout *Prijzen Incl. Btw
Houten Schuifdeur / loftdeur Dekkend Geschilderd met stalen frame
Strakke Houten Schuifdeur  / loftdeur dekkend Geschilderd met stalen frame. Prijs basis 90 x 220 cm € 595,00 p/st. Prijs basis 90 x 220 cm dekkend geschilderd € 795,00 p/st. Excl. Railsysteem en Schuifdeurkom Meerprijs staal zwart € 50,00 per deur
Schuifdeur loftdeur Steigerhout en Staal met Glas
NIEUW IN ONS ASSORTIMENT! Steigerhouten schuifdeur loftdeur met stalen omlijsting en glas. In elke gewenste indeling te maken. We maken deze deuren op maat zodat iedereen een passende deur heeft. Prijsvoorbeeld: 220 x 90 cm = € 525,00 Meerprijs staal zwart € 50,00 per deur Tevens te combineren met oude glas in lood ramen. Hierbij hebben we een zeer groot assortiment waaruit u kan kiezen.
Steigerhouten schuifdeur loftdeur dubbele Z
Steigerhouten schuifdeur loftdeur met dubbele Z. Mooie oude barndeur uitstraling. Prijs: € 295,00 ( ca. 220 x 90 cm ) De deur op de eerste 2 foto's is hier in de werkplaats behandeld met notenbeits. Er zijn verschillende kleuren beits mogelijk. Meerprijs Beitsen : € 150,00 p/deur Meerprijs Dekkend geschilderd in elke gewenste RAL Kleur : € 200,00 p/deur  = Foto 3 Schuifdeur eiken dubbel Z (laatste foto) op aanvraag = Foto 4 Prijs op aanvraag Tevens als ensuite deuren te maken = Foto 5
Sloophouten Schuifdeur loftdeur
Met 6500 oude deuren op voorraad voor iedereen een gewenste schuifdeur loftdeur in combinatie met het zwart stalen schuifdeur systeem. Daarnaast kunnen we van sloophout ook schuifdeuren loftdeuren naar wens op maat maken. In onze zeer goed uitgeruste werkplaats bieden we tevens de mogelijkheid oude deuren te vermaken(verlagen, versmallen & verbreden, verhogen).
Industrieel stalen schuifdeur loftdeur
Gave industriele stalen schuifdeur loftdeur. We maken schuifdeze deuren naar wens en op maat! Dit betekend dat zowel de afmetingen als de indeling te bepalen zijn. De schuifdeur kan vol glas geleverd worden maar ook met bijvoorbeeld 3 dichte stalen panelen. Het glas dat we toepassen is gelaagd. Prijsvoorbeeld afgebeelde schuifdeur basis 90 x 220 cm : € 1500,00 p/st. Meerprijs blank stalen schuifdeur zwart : € 200,00 p/st.  Incl. aangelaste greep
Stalen railsysteem loftdeur schuifdeur
Stalen railsysteem loftdeur schuifdeur Hangrollen met gelagerde wielen. Helemaal compleet met vloergeleiding, afstandhouders, deurstoppers, rollen en rails. Schroeven en pluggen t.b.v. hout en beton! Tevens met bovenop wielen leverbaar. 150 cm = € 160,00 200 cm = € 185,00   250 cm = € 240,00 300 cm = € 265,00   Railsysteem Robuust (open gespaakte wielen) 150 cm = € 205,00 200 cm = € 225,00 250 cm = € 255,00
Schuifdeur loftdeur steigerhout en staal
NIEUW IN ONS ASSORTIMENT! Steigerhouten schuifdeur loftdeur met stalen omlijsting! We maken deze deuren op maat zodat iedereen een passende deur heeft. Prijsvoorbeeld: 220 x 90 cm = € 495,00 Meerprijs frame Zwart : € 50,00 *Excl. railsysteem *Ondanks zeer zorgvuldige werkwijze en materiaalkeuze kunnen wij bij het toepassen van gebruikt  steigerhout geen garantie geven op mogelijk werken