Schijf Restoric

Realiseert jouw interieurdroom: exclusief, trendy en 100% circulair.

Een prachtig stuk hout dat onder het bouwpuin vandaan komt, stijlvolle glas-in-loodpanelen die opduiken in een slooppand, boardplaten waarachter een jarendertigpaneeldeur schuilgaat – werken met circulaire materialen is een en al beleving. Wij delen onze passie voor het vak en liefde voor het product graag met onze klanten. Kom het ervaren, ruiken, zien en voelen in onze showroom in Uithoorn. Je vindt er maar liefst 1000 vierkante meter vol inspiratie. Van een volledig ingerichte keuken of buitenkamer, tot een trendy girl- of mancave. Maak er een gezellig dagje uit van en laat je verbluffen door wat je met gebruikte materialen kunt doen! Onze ontwerpers verrassen je graag.

Missie

Bijdragen aan die circulaire economie en daarmee aan een duurzame wereld, dat is onze missie.
Dit doen we door materialen en producten te oogsten en ze een tweede leven te geven (of zelfs vele levens meer). Door planken te zagen, hout te borstelen, een likje verf of drupje olie toe te voegen, maken we ze klaar voor direct hergebruik. Refurbishen heet dat. De opgeknapte materialen verkopen we of verwerken we – met veel creativiteit en gevoel voor stijl – in unieke interieur- en meubelconcepten.

Wij zijn er voor de woningeigenaar die zijn huis verbouwt, voor de aannemer op zoek naar oud materiaal om een monument te restaureren, voor de particulier die een duurzaam en trendy interieur wil, voor de standbouwer of interieurarchitect die iets bijzonders zoekt. En voor iedereen die duurzaamheid omarmt.

Met de hele Schijf Groep, ons moederbedrijf, scharen wij ons achter de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Om zo van de wereld in 2030 een betere plek te maken. Verantwoord consumeren en produceren, circulair wonen en leven, klimaatverandering tegengaan, wij hechten er grote waarde aan. We innoveren dan ook voortdurend om materialen nog duurzamer toe te passen. Hiervoor werken wij samen met collega-handelaren, (interieur)adviseurs, slopers en architecten. Zo creëren wij met onze partners én onze klanten een duurzame leefomgeving. Voor onszelf en de generaties die na ons komen.

Voor Restoric is circulariteit de normaalste zaak van de wereld. Hoog tijd dat dit voor de hele wereld de normaalste zaak wordt. Wij zetten ons daar vol passie voor in!