Stel jouw schuifdeur in 3 stappen samen :

Stap 1: Bepaal hoe je schuifdeur er uit dient te komen te zien

Wat voor soort schuifdeur wil je in je kamer hebben? Je hebt bij ons een ruime keuze uit houtsoorten en designs. Hou er rekening mee dat een schuifdeur over het algemeen goed zichtbaar is in je interieur en bepaalt mede de uitstraling van de kamers waar hij tussen komt te hangen.

Stap 2: Bepaal de maat van je loftdeur .

Kies ervoor om je deur net iets groter te laten maken dan de opening. Aan de bovenzijde adviseren wij om deze 4 cm groter te maken en de deuren met 8 cm te verbreden. Hierdoor valt de deur mooi voor de opening. Hou tevens rekening er mee dat je aan de bovenzijde van de opening ongeveer 17 cm, ruimte nodig hebt om het railsysteem op te hangen en om de deur te kunnen ingangen. Eventueel kan je het railsysteem ook een het plafond bevestigen.

 

Stap 3: Kies je passende railsysteem en eventuele accessoires

Nadat je een idee hebt over de schuifdeur die je wilt hebben, is het tijd om schuifdeurbeslag uit te kiezen. Bij ons zijn verschillende stijlen verkrijgbaar zijn, het is belangrijk dat je een stijl kiest die bij jouw en de deur past. Schuifdeurbeslag zoals rails , hangrollers, grepen, kommen ,etc.  zijn namelijk duidelijk zichtbaar in je interieur.

Mocht je nog vragen hebben of wil je in gesprek komen met een meubelmaker voor meer advies , klik dan hier : https://restoric.nl/contact/