Meubels op maat

Vintage meubels, Sloophouten meubels en Steigerhouten meubels

Op deze pagina kunt u terecht voor meubelen gemaakt door Restoric.

Wij hebben onder andere in eigen huis geproduceerde steigerhouten meubelen die speciaal naar wens op maat of model voor u kunnen vervaardigen. Voor onze steigerhouten meubelen selecteren wij de beste steigerhouten planken met als resultaat een zeer hoogwaardig afgewerkt meubel met toch een robuust uiterlijk. Wij kunnen meubelen maken van gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, gekleurd steigerhout en eventueel eiken steigerhout.

Naast steigerhouten meubelen voor binnenshuis maken wij ook steigerhouten tuinmeubelen. Deze steigerhouten tuinmeubelen zijn uitstekend geschikt voor buiten gebruik. Ook deze kunnen wij voor u maken van gebruikt, nieuw, gekleurd en evt. eiken steigerhout. Bent u op zoek naar een leuke loungeset , buitenkeuken of tafel voor in de tuin? Kom gerust eens langs en vraag naar de mogelijkheden, wij kunnen alle meubels naar wens en eigen ontwerp op maat maken!

Uiteraard hebben wij niet alleen maar steigerhouten meubels in ons assortiment. Wij maken namelijk ook meubels van sloophout. Dit hout komt vrij tijdens de sloopwerkzaamheden.  Sloophout meubels zijn meestal uniek omdat er (bijna) nooit dezelfde materialen tegelijk op voorraad zijn.

Zowel voor losse items alsmede series of complete interieurs bent u bij ons aan het juiste adres, geheel naar wens op maat.

Naar wens op maat, keukens, kasten, tafels, sidetables of een geheel interieurproject we draaien onze handen nergens voor om.

Geheel naar wens op maat van zowel gebruikt alsmede nieuw verduurzaamd steigerhout.

Al onze meubels maken wij naar wens op maat, materiaalkeuze, indeling en afwerking.

Zelf een ontwerp aanleveren? Geen probleem we vernemen graag uw wensen.