Circulaire en Duurzame Meubels op maat!

Creatief met passie en ambacht vervaardigd!

Op deze pagina kunt u terecht voor op ambachtelijk wijze handgemaakt meubilair en interieurbouw. Met bijna 50 jaar ervaring op het gebied van circulaire bouwmaterialen zijn we gespecialiseerd in het creeëren van uw duurzame en circulaire interieur en exterieur

droom voor zowel binnen als buiten. Denk hierbij aan kasten, tafels, banken, keukens, badkamermeubels maar ook een compleet op elkaar afgestemd interieur.

Tevens bieden we de mogelijk uw wensen om te zetten in een tekening om vervolgens zelf, of met assistentie van één van onze collega's, de materialen uit te zoeken.

Met ruim 3000 m2 vloeroppervlak aan gebruikte bouwmaterialen is de keuze daadwerkelijk reuze! Als vanzelfsprekend kunnen we diverse soorten behandelingen uitvoeren zoals lakken, oliën, beitsen.

Naast ons specialisme "het veraardigen van duurzaam en circulair meubilair", vervaardigen we uiteraard ook meubels en interieur/exterieur van nieuw hout zoals, Eiken, Grenen, Vuren en Tuinhout!

Uiteraard adviseren en denken we graag mee en dragen we creatieve ideeën of oplossingen aan!

Van harte welkom om ook inspiratie te komen opdoen in één van onze showrooms. 

Naar wens op maat, keukens, kasten, tafels, sidetables of een geheel interieurproject we draaien onze handen nergens voor om.

Geheel naar wens op maat van zowel gebruikt alsmede nieuw verduurzaamd steigerhout.

Al onze meubels maken wij naar wens op maat, materiaalkeuze, indeling en afwerking.

Zelf een ontwerp aanleveren? Geen probleem we vernemen graag uw wensen.

Eiken tv meubel en bijzet tafel
Wij maken voor u een op maat gemaakte meubel. Deze mooie meubels zijn uniek voor een van onze klanten gemaakt. Heb je ook belangstelling in een op maat gemaakte meubel, neem dan contact met ons op. We helpen graag je droom te verwezenlijken.