Badkamermeubel showroom
Badkamermeubel massief eiken met ladenBadkamermeubel met massief eikenBadkamermeubel met massief eikenBadkamermeubel massief eiken met ladenBadkamermeubel met massief eiken met handdoek sparingBadkamermeubel massief eiken met ladeBadkamer meubel gepoedercoat staal met blad van keramiekBadkamermeubel gebruikt steigerhout met hardstenen bladBadkamermeubel gebruikt steigerhout met hardstenen bladBadkamermeubel gebruikt steigerhout met hardstenen bladBadkamermeubel geolied massief eikenBadkamermeubel massief eiken met ladenBadkamermeubel blank staal met hardstenen blad en wit eiken onderbladHangend badkamermeubel met massief eiken boomstambladBadkamermeubel zwart stalen frame met houten ladenkastBadkamermeubel zwart stalen frame met houten ladenkast
Badkamermeubels op maat

Opmerkingen:

Badkamermeubels op maat!

Houten badkamermeubels op maat

Houten badkamermeubels op maat zorgen ervoor dat je altijd meubels in de badkamer hebt staan die helemaal bij jouw stijl passen. Daarnaast kan het zorgen voor goed passende meubels voor de ruimte, waarbij de beschikbare ruimte altijd functioneel ingericht wordt. Bij Restoric bieden we daarom de mogelijk je eigen badkamermeubel op maat zelf samen te stellen.

Badkamermeubels op maat

Badkamermeubels op maat kunnen een goede toevoeging zijn aan jouw woning. Door zelf te bepalen hoe jouw badkamermeubel eruit komt te zien, heb je te allen tijde een ruimte om je in terug te trekken en te ontspannen. Hiervoor zijn veel verschillende houtsoorten toepasbaar, maar ook staal of hardsteen. Daarbij bepaal je zelf de materiaalkeuze, de afmetingen, de indeling van het badkamermeubel en de uiteindelijke afwerking. Ook kun je bij ons zelf je eigen sanitair aanleveren, zodat we hier qua productie rekening mee kunnen houden. Hierbij te denken aan kraangaten in het blad of sparingen in laden ten behoeve een sifon.

De badkamermeubels worden ontworpen zoals jij dit hebben wilt. Mocht er in het assortiment niet zitten wat jij voor ogen hebt, dan kunnen we samen een ontwerp maken en de mogelijkheden bespreken. Hierdoor kun je nog meer kanten uit. Een combinatie van de verschillende materialen wordt op deze manier ook mogelijk gemaakt. We kunnen verschillende soorten meubelstukken voor in de badkamer maken in onze eigen werkplaats.

De prijzen verschillen per ontwerp. Je krijgt van te voren een gespecificeerde offerte, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Houten badkamermeubels

Houten badkamermeubels komen in verschillende vormen en maten. Je kunt daarom altijd zelf bepalen van welk materiaal deze gemaakt wordt. Denk daarbij aan een massief houten

badkamermeubel. Je kunt hierbij bijvoorbeeld gaan voor een houten badkamerkast, welke zo afgewerkt wordt dat deze volledig tegen vocht kan. Zo kun je jarenlang vooruit met de kast die je zelf ontworpen hebt of hebt laten ontwerpen. Wij bieden hiervoor uitsluitend hoogwaardige kwaliteit aan.

Ook een badkamermeubel van hout en natuursteen is mogelijk. Je kunt hierdoor een geheel eigen stijl creëren, waardoor het badkamermeubel van hout volledig op maat is en aan jouw wensen voldoet.  Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden te bedenken. Zo kan een badkamermeubel 80 centimeter, 100 centimeter of 120 centimer breed zijn. Het maakt dus niet uit hoe groot jouw badkamer is of hoe deze ingedeeld moet worden, alles is mogelijk met een op maat gemaakt badkamermeubel.

Stappenplan

Het maken van een badkamermeubel op maat gebeurt aan de hand van een stappenplan.

  1. Bij dit stappenplan kies je als eerste de wastafel en de kraan. Deze wastafel kan uit verschillende materialen bestaan. We hebben hier mooie gebruikte wastafels maar je eigen wastafel aanleveren is ook geen probleem.

  2. Daarna volgt het ontwerp van een meubel. Je vindt bij ons verschillende afmetingen, maar ook zeer uiteenlopende stijlen. Als er geen geschikte stijl tussen zit, dan kunnen wij deze geheel voor jou ontwerpen aan de hand van specifieke eisen. Tevens bieden we de mogelijkheid het badkamermeubel uit te werken in de vorm van een schets of tekening zodat deze beter te visualiseren is. Ook kunnen wij reeds bestaande houten badkamermeubels of sanitair in het ontwerp verwerken, zodat je kunt werken met de bestaande items die nog niet aan vervanging toe zijn.

  3. Daarna ga je door naar de materiaalkeuze. Kies je voor gepoedercoat staal, hardsteen, sloophout, steigerhout of massief eiken? Je bepaalt helemaal zelf wat de uitstraling van het badkamermeubel moet gaan worden, waarbij de materiaalkeuze heel belangrijk is. Zo kun je met staal een industriële look geven, terwijl je met hout weer meer richting het landelijke effect gaat.

  4. Aan het einde van het ontwerp kies je ook nog voor de afwerking. Mat of glanzend? Lak of olie? Transparant of met kleur?

    Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en wil je ook een houten badkamermeubel op maat laten maken?

  5. Kom dan gerust ook eens kijken in onze showroom stuur een mailtje naar restoric@schijf.nl of neem telefonisch contact op via: 0297-522144 (optie 1 in het keuzemenu)

Herkomst:
Uit eigen werkplaats
Materiaal:
Hout

Interesse?

Share/Save