Steigerhouten Meubelen

Steigerhouten meubelen kopen

Wij maken bij Schijf Restoric onze steigerhouten meubelen uitsluitend van streng geselecteerde planken, hierdoor staan onze meubels ook bekend om hun perfecte afwerking. De meubels van steigerhout zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Alle meubelen worden naar wens en op maat voor onze klanten gemaakt, zo heeft u altijd het steigerhouten meubel van uw keuze. Natuurlijk kunt u bij ons in de winkel inspiratie opdoen uit tientallen modellen!

Steigerhouten tafels

We hebben veel verschillende soorten steigerhouten meubelen in ons assortiment. Denkt u bijvoorbeeld aan de steigerhouten eettafel. Deze hebben we zowel in withe wash, grey wash en black wash. Daarnaast zijn ze ook in verschillende modellen leverbaar, bijvoorbeeld met wit afgelakte poten of juist met stoere bewerkte steigerhouten poten. Er zijn ook verschillende tafelbladen mogelijk, sommige met natuursteen erin verwerkt en andere met strak geschaafde steigerhouten planken als blad. Naast de eettafels hebben we ook bijzettafels, mooie unieke salontafels en stoere landelijke steigerhouten tv-meubels. Naast de steigerhouten tafels hebben we ook verschillende steigerhouten kasten op voorraad.

Steigerhouten Kasten

De unieke steigerhouten kasten zijn schoongezaagd, rondom aan twee kanten gefreesd en volledig met de hand nageschuurd. Door deze nauwkeurige handmatige afwerking zijn ze zeer geschikt voor zowel buiten als binnen. Ook de steigerhouten kasten zijn in verschillende washes leverbaar. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Verder kunt u kiezen uit dichte kasten, open kasten of vitrinekasten met mooie glazen deuren.

Mocht u interesse hebben in andere steigerhouten meubelen die u wellicht niet direct op onze site terug vindt? Neem dan gerust contact met ons op, want wij maken ook alle gewenste  modellen steigerhouten meubelen op maat. Zo kunt u uw interieur altijd direct compleet en uniek maken en hoeft u niet meer verder te zoeken.