Steigerhouten tuinmeubelen

Steigerhouten tuinmeubelen kopen

De Restoric steigerhouten tuinmeubelen zijn de perfecte meubels voor in uw tuin. Wij maken onze steigerhouten tuinmeubelen op maat en naar wens van de klant, want u kunt zelf de materialen en afwerking bepalen. Ook besteden wij veel zorg en aandacht aan de afwerkingen van onze steigerhouten tuinmeubelen, zodat splinters zijn uitgesloten. Zo zijn onze steigerhouten tuinmeubelen altijd vriendelijk in het gebruik, ook voor kinderen!

Steigerhouten loungeset

De steigerhouten loungeset is mogelijk het eerste waaraan u denkt bij steigerhouten tuinmeubelen. Deze hebben we in verschillende maten. We maken de steigerhouten loungesets ook op maat en zo kunt u zelf bepalen wat de afmeting van uw loungeset moet worden.  We kunnen de loungesets in een “L” vorm maken, maar bijvoorbeeld ook een “U” vorm. Zo kunt u nog gezelliger en met meer vrienden of familie bij elkaar zitten.

Steigerhouten tuintafels

De steigerhouten tafels kunt u los kopen of als een tuinset in combinatie met bijpassende steigerhouten banken of stoelen.  Naast banken en stoelen kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor steigerhouten krukjes. Deze kunnen we op maat voor u maken, zodat ze goed aansluiten bij uw steigerhouten tafel.  De steigerhouten tafels hebben of in elke hoek een poot of hebben een kruispoot. Beide zijn nauwkeurig afgewerkt en met de hand nageschuurd, zodat ze splintervrij zijn.

Steigerhouten buitenkeukens

Naast de steigerhouten tuinmeubelen zoals de tafels en banken maken we ook steigerhouten buitenkeukens. Deze zijn ideaal voor tuinfeestjes en voor als u een fanatieke  barbecue kok bent. U kunt de buitenkeuken zelfs zo samenstellen dat er ook eventueel een minikoelkast of vriezer in past. Ook kunt u ervoor kiezen om de steigerhouten buitenkeuken te voorzien van een natuurstenen aanrecht blad, zodat u op verantwoorde wijze uw eten goed kunt bereiden.

Hoek loungebank verduurzaamd steigerhout
Hoek loungebank verduurzaamd steigerhout Geheel naar wens op maat en indeling. Tegen meerprijs te voorzien van (kleur) beits. Prijs op aanvraag en afhankelijk van de benodigde maat.
Tafel gebruik steigerhout met stalen K Poot
Tafel gebruikt steigerhout met stalen K Poot Afmeting : 100 x 300 cm Afwerking : 3 x blank mat gelakt Prijs tafel : € 1450,00 p/st. Prijs krukken : € 65,00 p/st. (ongelakt) Overige afmetingen op aanvraag Andere wensen? Geen probleem we maken hier alles naar wens op maat,  materiaalkeuze, indeling en afwerking. Stuur een mail naar restoric@schijf.nl, gebruik het reactieformulier of kom langs!  
Schommelbank van oude paneeldeuren
Schommelbank van oude paneeldeuren Afmeting : ca. 2 m1 lang We bieden de mogelijkheid zelf de gewenste paneeldeuren uit te zoeken. Prijs : € 395,00 p/st. Incl. ketting
150 stuks vurenhouten kabelhaspels
Grote partij vurenhouten kabelhaspels Aantal : ca. 150 stuks Afmeting : 54 cm hoog en 63 cm doorsnede Gewicht : ca. 20 kg Prijs : € 39,95 p/st. Beschikbaar vanaf ca. 6 mei 2019 Reserveren mogelijk dan graag een berichtje via het reactie formulier. Tevens kunnen we naar wens op maat en afwerking een meubel voor u vervaardigen in onze machinale timmerwerkplaats.
Loungebank verduurzaamd steigerhout
Loungebank verduurzaamd steigerhout Afmeting : 240 cm lang buitenmaat armleuningen Prijs : € 425,00 p/st. Wanneer gewenst tegen meerprijs reeds te voorzien van diverse kleuren beits. Tevens in andere afmetingen en modellen te maken dan prijs op aanvraag.
Keuken Douglas met een betonciré blad
Keuken Douglas met een betonciré blad Afmeting : naar wens op maat en indeling Prijs : op aanvraag  
Tafel Verduurzaamde Steigerdelen met Kruispoot White Wash
Tafel Verduurzaamde Steigerdelen met Kruispoot White Wash Afmeting :100 x 200 cm Prijs       : € 395,00 Meerprijs Beitsen/Washen in ca. 15 kleuren € 200,00  
Tafel Kruispoot Gebruikt Steigerhout
Tafel Kruispoot Gebruikt Steigerhout Afmeting : 100 x 200 cm Prijs : € 395,00 Tevens geheel naar wens op maat in andere afmetingente vervaardigen en in kleur te beitsen. Onze meubels zijn hoogwaardig afgewerkt en worden alleen gemaakt van streng geselecteerde planken. Vervolgens worden de planken schoongeborteld, schoongezaagd en rondom gefreesd. Het het assembleren van het meubel word het geheel met de hand geschuurd om een zo optimaal glad mogelijk rsultaat te verkrijgen.
Tuinset Gebruikt Steigerhout
Tuinset Gebruikt Steigerhout Geheel naar wens op maat. Prijs op aanvraag.
ACTIESET gebruikt steigerhout € 595,00
Tafel (100x200 cm) Bank met rug (200 cm) Bank zonder rug (200 cm) NORMAAL €705,00 NU VOOR €595,00    
Buitenkeuken v.a. € 1195,00
Prijs: v.a. €1195,00 Prijs foto 1 en 2 € 2000,00
Verduurzaamde hoge eettafel en banken
Prijs Tafel hoekpoot : € 325,00 Prijs bank hoekpoot : € 245,00 Meerprijs tafel met blokpoot € 50,00
Gewolmaniseerde tuinbank
Mooie Gewolmaniseerde tuinbank met armleuningen en rugleuning. Naar wens op maat te maken.   
Hocker vanaf € 190,00
Steigerhouten Hocker Strak afgewerkt! €190,00  
Steigerhout loungebank U-vorm
Steigerhout loungebank in U-vorm Deze loungebank is gebouwd van geimpregneerde steigerplanken en vervolgens in kleur gebeitst! De bank is als het ware dus "dubbel beschermd"  
Steigerhouten loungebank
Steigerhouten loungebank We maken deze banken op maat en in verschillende houtsoorten zoals: -Gebruikt steigerhout -Nieuw steigerhout -Geimpregneerd steigerhout -Eikenhout -Douglas steigerhout vanaf €295,00 ( nieuw steigerhout )  
Hardhouten tuinset
Loungebank vanaf € 840,00
Hoogwaardig afgewerkt d.m.v de volgende productieprocessen: - Schoongezaagd - Rondom 2 kanten gefreesd - 2-zijdig geborsteld - Volledig met de hand nageschuurd
Stoelen vanaf € 180,00
Steigerhouten tuinstoelen, in zowel volwassen als kindermaten.
Loungebank vanaf € 425,00
Loungebank gemaakt van gebruikt steigerhout met klep en opbergruimte. Graag zouden wij U er op attenderen dat onze steigerhouten meubels hoogwaardig zijn afgewerkt. Dit doen wij d.m.v. de volgende productiestappen: -Al het hout wordt tweezijdig machinaal geborsteld(vuil er af waardoor er mooi vergrijsd hout overblijft) -Rondom gevreesd(alle scherpe kantjes er af) -Schoongezaagd(strakke langskanten en evenwijdige breedte van de planken) -Vervolgens wordt het meubel helemaal met de hand nageschuurd.
Eetbank steigerhout
Nieuw steigerhout tafel hoekpoot
Loungebank nieuw steigerhout
Buitenkeuken € 1695,00
Prijs: €1695,00 Graag zouden wij U er op attenderen dat onze steigerhouten meubels hoogwaardig zijn afgewerkt. Dit doen wij d.m.v. de volgende productiestappen: -Al het hout wordt tweezijdig machinaal geborsteld(vuil er af waardoor er mooi vergrijsd hout overblijft) -Rondom gefreesd(alle scherpe kantjes er af) -Schoongezaagd(strakke langskanten en evenwijdige breedte van de planken) -Vervolgens wordt het meubel helemaal met de hand nageschuurd. Kortom mooie meubels met een oude, robuuste look, echter fijn afgewerkt en kindvriendelijk.
Stoel vanaf € 150,00
Prijs: vanaf €180,00 Graag zouden wij U er op attenderen dat onze steigerhouten meubels hoogwaardig zijn afgewerkt. Dit doen wij d.m.v. de volgende productiestappen: -Al het hout wordt tweezijdig machinaal geborsteld(vuil er af waardoor er mooi vergrijsd hout overblijft) -Rondom gevreesd(alle scherpe kantjes er af) -Schoongezaagd(strakke langskanten en evenwijdige breedte van de planken) -Vervolgens wordt het meubel helemaal met de hand nageschuurd.
Kruk € 65,00
Prijs: vanaf €35,00 Graag zouden wij U er op attenderen dat onze steigerhouten meubels hoogwaardig zijn afgewerkt. Dit doen wij d.m.v. de volgende productiestappen: -Al het hout wordt tweezijdig machinaal geborsteld(vuil er af waardoor er mooi vergrijsd hout overblijft) -Rondom gevreesd(alle scherpe kantjes er af) -Schoongezaagd(strakke langskanten en evenwijdige breedte van de planken) -Vervolgens wordt het meubel helemaal met de hand nageschuurd.
Tafel blokpoot € 375,00
Prijs:  Afmetingen: 100x200 cm (Hoekpoot) €325,00 Afmetingen:100x200 cm (Blokpoot) €375,00   Graag zouden wij U er op attenderen dat onze steigerhouten meubels hoogwaardig zijn afgewerkt. Dit doen wij d.m.v. de volgende productiestappen: -Al het hout wordt tweezijdig machinaal geborsteld(vuil er af waardoor er mooi vergrijsd hout overblijft) -Rondom gevreesd(alle scherpe kantjes er af) -Schoongezaagd(strakke langskanten en evenwijdige breedte van de planken) -Vervolgens wordt het meubel helemaal met de hand nageschuurd.
Actieset € 595,00
Prijs: los vanaf €325,00 (100x200 cm) Tevens als actieset leverbaar: Picknick poot alsmede hoekpoot tafel (100x200 cm ) + bankje met rug (200 cm) + bankje zonder rug (200 cm )Normaal: €705,00 NU VOOR € 595,00      Graag zouden wij U er op attenderen dat onze steigerhouten meubels hoogwaardig zijn afgewerkt. Dit doen wij d.m.v. de volgende productiestappen: -Al het hout wordt tweezijdig machinaal geborsteld(vuil er af waardoor er mooi vergrijsd hout overblijft) -Rondom gevreesd(alle scherpe kantjes er af)
Tafel kruispoot € 395,00
Graag zouden wij U er op attenderen dat onze steigerhouten meubels hoogwaardig zijn afgewerkt. Dit doen wij d.m.v. de volgende productiestappen: -Al het hout wordt tweezijdig machinaal geborsteld(vuil er af waardoor er mooi vergrijsd hout overblijft) -Rondom gefreesd(alle scherpe kantjes er af) -Schoongezaagd(strakke langskanten en evenwijdige breedte van de planken) -Vervolgens wordt het meubel helemaal met de hand nageschuurd. Kortom mooie meubels met een oude, robuuste look, echter fijn afgewerkt en kindvriendelijk.