Ruim aanbod in oude deuren bij Restoric!

Oude deuren bij Restoric

In onze showroom van ruim 1000+ m² hebben wij meer dan 6000+ oude deuren op voorraad die dagelijks worden aangevuld met tientallen andere oude, unieke en circulaire deuren. Dit is hoe wij ons onderscheiden. Bij Restoric ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar oude deuren en we helpen je graag met het maken van de juiste keuzes, en bieden je daarom graag persoonlijk advies aan. We houden rekening met al jouw wensen en voorkeuren, zodat we de juiste match voor je vinden!

Persoonlijke aandacht en advies op maat

Bij Restoric vinden we het belangrijk om jou persoonlijke aandacht te geven, omdat we ons ervan bewust zijn dat we hiermee de beste match voor jou kunnen vinden! Ons personeel helpt je graag verder en probeert uit te zoeken waar je precies naar op zoek bent, om zo de beste oude deuren te laten zien die het meest aan jouw voorwaarden voldoen.

Ook nemen we je mee in het gehele proces: wat gaan we precies aanpassen aan de deuren, hoe doen we dat en wanneer doen we dat? Zo heb jij grip op je aankoop en weet je wat je kan verwachten bij het aanschaffen van oude en gebruikte deuren bij Restoric.

Door middel van onze jarenlange ervaring zijn we ervan overtuigd dat we jou goed van dienst kunnen zijn, en hopen je snel eens te zien in onze showroom in Uithoorn. Kom langs, of bekijk ons ruime aanbod hier!