INSPIRERENDE WEGWIJZERS VOOR ONZE BEDRIJFSVOERING ZIJN DE VOLGENDE DRIE KERNWAARDEN

Uniek maatwerk

Op maat gemaakte materialen en meubelstukken, van hoge kwaliteit en uniek in hun soort. Dat is waarmee wij ons onderscheiden. Bij Restoric vind je kantoor- en buitenmeubilair, kasten, banken en tafels die je nergens anders vindt. Kortom: meubels met karakter.

Dankzij de aanvoer vanuit ons eigen aannemingsbedrijf, de Schijf Groep, is er volop keuze in materiaal. Onze volledig ingerichte timmerwerkplaats biedt bovendien oneindig veel mogelijkheden qua indeling en afwerking. Voor jou als klant betekent dat: 100% keuzevrijheid en unieke items die – letterlijk en figuurlijk – voor 100% passen in je interieur. Omdat ze precies worden zoals je wenst, ervaar je bovendien optimaal comfort. Zolang het technisch haalbaar is, kan alles bij ons. Van een kast met driehonderd laatjes tot een oude deur in de maatvoering van een nieuwbouwwoning. Of een opbergmeubel met een apart plankje voor elke elpee.

Onze deskundige medewerkers beschikken over technisch én praktisch inzicht. Wij zijn oprecht geïnteresseerd, creatief en denken out of the box. Lijkt iets onmogelijk? Wij bedenken hoe het wél kan. Voor elk interieur zoeken en vinden onze meubelmakers de optimale oplossing. Zo realiseren we voor elke klant een exclusieve, unieke woonbeleving op maat.

De betere beleving

Een prachtig stuk hout dat onder het bouwpuin vandaan komt, stijlvolle glas-in-loodpanelen die opduiken in een slooppand, boardplaten waarachter een jarendertigpaneeldeur schuilgaat – werken met circulaire materialen is een en al beleving. Wij delen onze passie voor het vak en liefde voor het product graag met onze klanten. Kom het ervaren, ruiken, zien en voelen in onze showroom in Uithoorn. Je vindt er maar liefst 1000 vierkante meter vol inspiratie. Van een volledig ingerichte keuken of buitenkamer, tot een trendy girl- of mancave. Maak er een gezellig dagje uit van en laat je verbluffen door wat je met gebruikte materialen kunt doen! Onze ontwerpers verrassen je graag.

Met onze hoogwaardige circulaire producten – en zo je wilt hulp van onze stylisten – haal je die beleving ook zelf in huis. Met interieuritems op maat, gemaakt van karakteristieke materialen, is het echt genieten! Het maakt je huis nog fijner om in te wonen, je kantoor nog prettiger om in te werken.

Bij Schrijf Restoric is de klant koning. Ook dat draagt bij aan die betere beleving. We nemen uitgebreid de tijd voor je en verdiepen ons graag in jouw wensen. Naast goede koffie en volop inspirerende ideeën, krijg je bij ons een eerlijk advies. Zijn jouw wensen technisch niet uitvoerbaar, dan halen wij alles uit de (sloophouten) kast om je een goed – of zelfs beter – alternatief te bieden. Bij Restoric zijn we pas tevreden als onze klanten tevreden zijn. Je kunt er dan ook van op aan dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat. En met een aankoop waar je nog jarenlang plezier van hebt. Reken op een extra goed gevoel omdat je daadwerkelijk bijdraagt aan een betere, duurzame wereld.

Van boomstam naar loftdeur

Samen met de klant kiezen we de boomstammen naar wens uit.

Keuze Boomstam

Samen met jou gaan we op zoek naar de boomstam die bij jou past. Wil hem recht of juist iets meer golvend ? Jij maakt de keuze.

Maken van een blad

Na de keuze voor de boomstam maken we het blad op maat met het toevoegen van boomstam planken.

Blad gereed maken

Zodra we het blad op maat hebben gemaakt, dan we aan de slag om hem te mooi te maken. We schaven het blad en geven hem (indien gewenst ) nog een extra ronding. Bij iedere opdracht koppelen we een meubelmaker aan je meubelstuk. Zo kan je direct in overleg met hem of haar over eventuele vragen. Ook kan hij/zij je een tussentijdse foto sturen. Zo blijf je op de hoogte van jouw meubelstuk.

Gereed

Als we het blad helemaal naar wens hebben afgerond kan hij worden gebruikt als loftdeur, maar natuurlijk kan je hem ook tafelblad, salontafel blad, waskamermeubel blad, of welke toepassing dan ook , gebruiken.