Services

Hier meer informatie over het algemeen van de services.

Zaagservice

Wil je hout op maat gezaagd hebben ? Dat kan ! Soms kan dat tussendoor, maar wil je zeker zijn dat je gezaagd hout klaar ligt , dan kan je ons het beste contacten via de mail en je opdrachten doorgeven. Per zaagsnede vragen we € 0,50. Binnen 2 dagen hebben we het dan voor je klaar liggen.

Borstel- en schaafservice

Soms kan je je houtsoort er net even anders uit laten zien door het te borstelen of schaven. Overleg met ons of het ook voor jouw houtsoort een mogelijkheid is. Kosten van het schaven is € 1,15 per m1 en borstelen € 1,00 per m1. ( 1 zijde )

Verhuur service

Vaak krijgen wij de vraag : kan ik een artikel lenen voor een foto shoot ?

Ons antwoord is ; Ja !

Ben je op zoek naar een oude telefoon centrale, een lijk koets, oude hooiwagen, een grote oude slee, een bijzondere deur, of iets anders ?

Hoe regelen we dat ?

Dit zijn onze verhuur prijzen :

1 – 14 dagen = 75% retour van de verkoopwaarde
15 – 31 dagen = 50% retour van de verkoopwaarde
32 – 60 dagen = 25% retour van de verkoopwaarde

Na 60 dagen huur wordt u eigenaar van de materialen.

Vul ons contact formulier voor vragen of kom langs in onze winkel.

Glas in lood service

Welkom bij de glas in lood service van Restoric!
Wat is toch de magie van glas in lood?
Het vermogen om licht te vangen, verhalen te vertellen en sfeer te creëren, maakt glas in lood ramen en deuren ware kunstwerken. De voordelen van glas in lood zijn talrijk. Naast de esthetische aantrekkingskracht voegt het karakter en warmte toe aan elke ruimte. Het spektakel van het licht dat door het gekleurde glas valt, creëert een unieke sfeer en brengt de omgeving tot leven. Glas in lood kan ook fungeren als privacy-glas, waarbij het licht wordt gefilterd zonder verlies van natuurlijke lichtinval.
Ben je op zoek naar de unieke schoonheid en tijdloze charme van glas in lood ramen en deuren? Bij Restoric is het mogelijk glas in lood te laten repareren, restaureren en ontwerpen. Met toewijding en oog voor detail, wordt nieuw leven aan bestaande glas in lood ramen en deuren gegeven.
Reparatie en Restauratie
Elk stuk glas in lood heeft zijn eigen geschiedenis. Beschadigde glas in lood ramen verdienen een nieuw leven. Bij Restoric is het mogelijk beschadigde glas-in-loodramen en deuren te laten herstellen en restaureren, zodat de oorspronkelijke schoonheid en charme behouden blijven. Bij restauratie wordt, in overleg met de klant, het glas gereinigd en hergebruikt. Ontbrekende of gebarsten stukken glas worden vervangen en het glas wordt opnieuw in lood gezet.
Nieuwe ontwerpen op maat
De wens van de klant staat centraal. Samen met de klant worden ideeën omgezet in nieuwe ontwerpen. Of het nu gaat om eigentijdse abstractie of tijdloze patronen, er wordt nauw samengewerkt om een ontwerp te creëren dat jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt.
Op maat maken van glas in lood voor deuren
Een mooie deur én glas in lood gevonden bij Restoric? Het glas in lood raam kan in veel gevallen passend gemaakt worden voor de deur.

Prijzen
Het ambacht glas in lood zetten is bewerkelijk. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Afhankelijk van de staat van het glas en het lood, omvang van de ramen en complexiteit zal een prijsopgaaf gedaan worden.

Neem contact op met Restoric op om de mogelijkheden te bespreken.

Duurzaamheid en Karakter
Het gebruik van glas in lood heeft talloze voordelen. Ten eerste is het een duurzame keuze. In plaats van volledig nieuwe deuren aan te schaffen, kunnen vintage deuren worden hergebruikt en nieuw leven worden ingeblazen dankzij de prachtige glas in lood ramen. Door te kiezen voor reparatie en restauratie van glas in lood, verminderen we de vraag naar nieuwe productie en dragen we bij aan de circulaire economie.
Neem contact op met Restoric om uw wensen te bespreken. Samen kunnen we een plan opstellen om uw vintage deur te repareren, restaureren of een nieuw glas in lood ontwerp toe te voegen